BENVINGUT

MAS BORONAT

UN DELS MILLORS LLOCS PER FER-HO... TOT

Image

OFERINT SERVEIS DE QUALITAT DESDE '07.

Mas Boronat és una masia de camp catalana del segle XVII en la localitat de Salomó, Tarragona, envoltat de muntanyes i vinyers. Una finca de 300 hectàrees a només 12 km de les platges de la Costa Daurada. Quant a la cuina, Mas Boronat és ja un referent a la zona coneguda per la nostra especialitat, les "Calçotades", un banquet típic català que atreu cada any a milers de clients tant a nivell nacional com a internacional.

Atentamente,La família de Mas Boronat.

VISITA LA NOSTRA CASA

Image

Fa un cop d'ull als nostres espais i enamora't

DESCOBREIX ELS NOSTRES ESPAIS

TESTIMONIS

PERSONES ENCANTADORES - EXPERIÈNCIES ENCANTADORES

Image
 • Image
  Toffeecampoy - 15 / 09 / 2015
  EXPERIÈNCIA GENERAL: EXCEL·LENT UBICACIÓ PER A UNES NOCES

  " El recinte és perfecte per a unes noces. El restaurant era preciós, el menjar era molt bona i el servei era molt bo. Vam tenir pluja, però es maneja molt ràpid perquè tenen diversos espais interiors i exteriors. L'allotjament està al costat del restaurant i que ajuda a la celebració de ser encara millor. "

 • Image
  Laia Fernández - 20 / 06 / 2015
  EXPERIÈNCIA GENERAL: LES NOCES DELS TEUS SOMNIS

  " Des de la primera vegada que vaig anar a Mas Boronat m'imaginava casar-se allí. El tracte que em van oferir des del primer dia ha estat perfecte i ens va ajudar en tot el necessari. També han estat modelades a les nostres peticions. El dia de les noces va ser un dels dies més perfectes de la nostra vida i gràcies a ells va arribar unes noces de somni, no tinc més paraules d'agraïment a tots aquells que són Mas Boronat. Vaig a recomanar que sempre! "

 • Image
  GAF711 - 11 / 12 / 2014
  EXPERIÈNCIA GENERAL: CALÇOTADA ESPECTACULAR

  " L'altre dia vam ser un grup d'amics per fer una calçotada i era molt complet. Calçots il·limitat, butifarra amb mongetes, be amb patates caliu i crema català. Tot molt bé preparat. No es perdi ni vi o cava. El lloc també és molt bo, perdut enmig de la muntanya i que guiar a un recorregut per les instal·lacions. Ho recomano si vostè vol fer una petita excursió. "