RESTAURANT DE MAS BORONAT
CUNIA CATALANA & DE TEMPORADA
MAS BORONAT

RESTAURANT DE MAS BORONAT

UN DELS MILLORS LLOCS PER DEGUSTAR-HO.. TOT

Image

UNA COMBINACIÓ DE QUALITAT I CURA

La nostra cuina està basada i adaptada a cadascuna de les estacions de l'any en què rebem el nostre públic visitant a Mas Boronat per gaudir de la nostra qualitat i ambient familiar distingit. De novembre a abril, Mes Boronat obre les seves portes a milers de visitants que repeteixen l'experiència d'un bon any rere any calçotada. Després de la temporada de calçotades en Mas Boronat es pot gaudir d'una senzilla i tradicional, i sobretot la qualitat que caracteritza a la nostra cuina.

Atentamente,Santi.

CUNIA DE TEMPORADA

MENJAR CATALÀ ORIGINAL I DE TRADICIÓ

Image
KM 0

PRODUCTES TÍPICS I DE PROXIMITAT

La distància d'origen del producte fins a la seva destinació és molt important amb la finalitat d'oferir la millor qualitat. És per això que la nostra filosofia és la de servir la menjada KM 0 als nostres clients amb productes del nostre entorn i fer una rigorosa selecció de varietats per oferir cada temporada.

Image
Image
DES D'UNA IDEA FINS A LA REALITAT

CATERING PRIVAT PER A GRUPS

Mas Boronat es destaca per la seva capacitat d'adaptació als desitjos dels nostres clients. Vertemos el nostre equip en tots els aspectes per assegurar l'èxit de tots els esdeveniments. Diverses habitacions de diferents estils, grans jardins i patis antics són el lloc ideal per organitzar qualsevol tipus d'esdeveniment.

RESERVA ARA
VINE A COMPARTIR UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA

LA NOSTRA CALÇOTADA

Mas Boronat és ja un referent a la zona, conegut per la nostra especialitat, les "Calçotades", banquet típic català, en l'actualitat, es destaca entre els millors restaurants situats en el bressol del calçot per tres factors simples: La qualitat dels nostres productes, els magnificos voltants i el destacat tracte personal.

MÉS INFORMACIÓ
Image

TENS UNA HABITACIÓ? PREN SEIENT

Pot reservar la seva habitació en línia i pot reservar una taula per al sopar en el nostre restaurant. Així que no esperi, reservi la seva habitació ara mateix!

RESERVA ARA